Hermelijnkoog 1-35 en 2-36, Alkmaar

(2 identieke panden)

Te huur

Kantoor- en bedrijfsruimten van diverse oppervlakten in twee robuuste bedrijfsverzamelgebouwen tegenover elkaar gelegen op bedrijventerrein De Beverkoog in Alkmaar.

Kerngegevens

  • Kantoorruimten: 88 mē
  • Bedrijfsruimten: 130 mē en 180 mē
  • Onderlinge verbindingen tussen de ruimten zijn aanwezig of mogelijk
  • Parkeergelegenheid op eigen terrein
  • Huurperioden vanaf 1 jaar (tegen meerprijs)

Indeling

De bedrijfsruimten hebben een oppervlakte van 130 mē en 180 mē. en een vrije hoogte van ca. 6 meter. De bedrijfsruimte is voorzien van een royale overheaddeur (3,60 x 4,37 m), een direct gestookte heater, een lichtstraat, verlichting en krachtstroom. De bedrijfsruimte is tevens te bereiken via de aparte entree die is voorzien van een pantry, toilet, meterkast met eigen nutsaansluitingen en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. De maximaal toelaatbare vloerbelasting is ca. 1.500 kg/mē. Doorbraak tussen bedrijfsruimten is mogelijk.

De kantoorruimten hebben een oppervlakte van 88 mē en zijn onder meer voorzien van een pantry, toilet, meterkast met eigen nutsaansluitingen en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen. Combinatie(s) van kantoorruimte(n) met (aangrenzende) bedrijfsruimte(n) zijn mogelijk.

Energielabel A

Plattegrondtekening

Ligging

Het bedrijfscomplex heeft een gunstige ligging op het industrieterrein De Beverkoog met een korte ontsluiting naar de ringweg van Alkmaar.

Prijs

Huurprijs kantoorruimte: vanaf € 469,33 per maand excl. btw
Huurprijs bedrijfsruimte: vanaf € 606,67 per maand excl. btw
Huurperioden vanaf 1 jaar.